Siirry suoraan sisältöön

Pelkäätkö elämää?

  • tehnyt

Mikä on sinun suhteesi pelkoon? Siihen tunteeseen joka saa sinut hiljenemään silloin kun sinun tekisi mieli kertoa omat haaveesi? Pelkäätkö sitä että olet kadottanut uteliaisuuden elämääsi ja samalla sen lapsenomaisen innostuksen ja inspiraation? Onko sinusta tullut se joka pelkää elämää? Valitset mieluummin tutun helvetin kuin tuntemattoman taivaan?

Ei hätää, et ole ainoa.

Elämä on jatkuvaa muutosta. Joko me antaudumme sille muutokselle tai me pidämme kiinni siitä vanhasta, tutusta ja turvallisesta kynsin ja hampain. Elämme siinä harhassa että elämä olisi meidän käsissämme. Mutta kun se ei ole. Lue uudelleen, se ei ole meidän käsissämme. Ja yksinkertaistettuna, mitä enemmän me luulemme voivamme hallita elämäämme, sitä stressaantuneempia ja ahdistuneempia me olemme.

Me emme voi valita sitä mitä meille tapahtuu, MUTTA me voimme valita sen miten me suhtaudumme siihen.

Kuuntelin hetki sitten keskustelua- ”Voi vittu kun vituttaa, se lupaa ensi viikolle lähes 30 asteen helteitä” Hmm, jos pohditaan hetki, onko tämä aihe antaa itselle syyn syvään vitutukseen? Kuinka suurella todennäköisyydellä pystyt muuttamaan säätilaa? Mutta sen sijaan annat kehollesi syyn olla jatkuvassa ”mua vituttaa kaikki” tilassa. Siinä tilassa jossa kehosi on valmiina juoksemaan pakoon sitä vaanivaa uhkaa- Kuten aikoinaan savannilla vaanivaa leijonaa, joka meinasi syödä sinut maittavana lounaana” Sinusta tulee siis jonkin toisen ruokaa. Ja jos sinä olet jonkun ruokalistalla, on todentotta syytä olla kokoajan valppaana.

Tiesitkä että on kuitenkin olemassa toisenlainen totuus?

Elämälle antautuminen. Tiedät että elämä heittää toisinaan kierrepalloja, ja lujaa. Ja silloin se saa hetkellisesti vetää sinut kanveesiin, ja se on luonnollista sillä silloin sinulla herää tunteita. Tiedät siis näiden heränneiden tunteiden ansiosta OLEVASI ELOSSA!

Humpan juoni kuitenkin muuttuu tässä kohtaan.

Annatko tämän kierrepallon vetää sinut kanveesiin ja annat siitä itsellesi hyvän syyn, noh alkaa vihata kaikkea, VAI annatko sen itellesi polttoaineeksi alkaa tehdä asialle jotain?

Todentotta, sinä voit tehdä asialle jotain. Sillä sinulla on kyky muuttaa omaa reagointiasi tähän asiaan. Lue uudelleen. Sinä voit muuttaa omaa reagointiasi tähän asiaan. Sinun tulee kuitenkin ensin tulla tietoiseksi siitä että haluat muuttaa tapaasi toimia tässä asiassa. Ja Wola, kun olet tehdnyt tämän päätöksen, voit aloittaa matkasi kohti Uutta sinua. Sinua joka ei annakkaan enää ulkoisten asioiden syöstä sinua lopullisesti kuilun yli, vaan tiedät että sinua odottaa toisenlainen totuus.

Ollaan yhteyksissä.
Phone icon
+358 50 3410 828
WhatsApp icon
+358 50 3410 828